- Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

I SAMARBEJDE MED HOTELLERNE I VIBORG

PEAK 12 HOTEL

I 2021 åbnede Viborgs nye landemærke: Peak 12 Hotel.

Hotellet rejser sig smukt i 12 etager ved siden af Tinghallen på Stadion Allé i Viborg. Ikke alene peaker hotellet i bybilledet. Det hæver sig også højt, når det gælder comfort og bæredygtighed.

Med Peak 12 Hotel i Viborg har Familien Bühlmann skabt et hotel med grønne løsninger fra inderst til yderst.

HOTEL PALADS

Palads Hotel Viborg er placeret midt i Viborgs hyggelige og charmerende centrum Viborgs gågade – Sct Mathias Gade – begynder lige ved hotellet – men man kan stadig køre direkte ind på alle deres 5 store parkeringspladser. Man parkerer ofte tæt på værelset.

Hotellet er delt i 6 bygninger indenfor ca 150 meter. Disse 6 bygninger er forskellige, med deraf også flere kategorier af værelser og suiter.

GOLF HOTEL

Golf Hotel Viborg har en rolig beliggenhed ved Søndersø, 10 minutters gang fra Viborg Domkirke. Der er gratis parkering på stedet og værelser med fladskærms-tv og gratis wi-fi. Mange af værelserne har søudsigt og er møblerede med klassiske Chesterfield-møbler.

Hotellet har alle faciliteter til både at slappe af og træne. Udendørs og indendørs swimmingpool. I spaen er der sauna, dampbad, udendørs spabad samt koldt chok-pool. Samt nyt fitnesscenter.

Møde, fest eller konference?

Book din overnatning hos os, og vi samler fakturaen for jer.

MOTELLER & HOSTELS I VIBORG

OASEN

Hyggelig overnatning i hjertet af skønne Viborg.

Oasen Viborg er et lille familiedrevet Bed and Breakfast indrettet i små hyggelige ældre ejendomme midt i hjertet af Viborg.

MOTEL VIBORG

Motel Viborg er beliggende 5 km udenfor Viborgs centrum, med nem og direkte vejforbindelse, til byen og området. Nærområdet byder på en fantastisk natur, storslået historie, masser af oplevelser og mulighed for indkøb og shopping.

Motellet har 20 værelser og en enkelt lejlighed.

DANHOSTEL

Hyggeligt vandrerhjem kun 3 km fra Viborg. Det ligger i et smukt, lille skovområde kun 200 meter fra Søndersø. Vandrerhjemmet har ligget her siden 1939, men er blevet udbygget flere gange siden, så der i dag er 31 værelser – de fleste med eget bad og toilet.

MOTEL SPAR 10

Motel i grønne omgivelser.

Motel Spar 10 hotel er beliggende i hyggelige grønne omgivelser. Dette betyder, at når du træder udenfor, vil der være skov og natur.

Disse naturlige omgivelser er med til at gøre jeres ophold på vores hotel og motel endnu hyggeligere og mere behageligt og ikke mindst afslappende.