Udendørs koncerter - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Kære gæst

Vi glæder os til at se dig til Domkirke Rock på Paradepladsen i Viborg fra 9. til 12. august 2022. Hermed følger en række praktiske informationer vedr. koncerten. 

Dato: 9., 11., 12.. august 2022    Adresse: Regimentsvej, 8800 Viborg

Tirsdag: 

Kl. 15.00 Pladsen åbner

Kl. 16.00 JACK WARREN

Kl. 18.00 JOHNNY DELUXE

Kl. 20.00 OUTLANDISH

Kl. 22.00 WESTLIFE

Torsdag: 

Kl. 17.00 Pladsen åbner

Kl. 19.00 10CC

Kl. 21.00 TOTO

Fredag: 

Kl. 18.00 Pladsen åbner

Kl. 20.00 NIK KERSHAW

Kl. 22.00 WET WET WET

1. Spisning: Vi tilbyder en lækker sommerbuffet forud for koncerten. Du får adgang til buffeten fra kl. 17.00 og to timer frem, hvor du vil kunne nyde alle herlighederne for blot kr. 299,-. Du kan tilkøbe spisning under arrangementet.

Spisning finder sted i Tinghallen, som ligger i gåafstand (100m) til koncertpladsen. Adressen er Tingvej 20, 8800 Viborg.

2. Mad og drikke på pladsen: Der vil være mulighed for at købe burger, pølser, sandwich samt desserter. Derudover vil der være et udvalg af øl, vand, shots, kaffe og forskellige slags drinks.

Du kan tilkøbe VIP Pakke til Domkirke Rock. Her får du øl, vand & vin ad libitum i hele pladsens åbningstid på dagen, i et særskilt og hyggeligt overdækket VIP-område. Der vil være borde og bænke samt podier med udsigt til scenen i VIP-området. Se mere under tilkøb på arrangementet.

3. Parkering og transport: På udvalgte områder vil det være muligt at parkere mod betaling. Vi opfordrer alle gæster i bil til at parkere ved: Viborg Rådhus, Prinsens Alle 5, 8800 Viborg. 

4. Handicap-parkering: Der er mulighed for at parkere tæt ved indgangen. Parkering kun tilladt med gyldigt handicap-skilt. Se kort på side 3.

For yderligere parkeringsfaciliteter henviser Tinghallen til Viborg Kommunes offentlige parkeringspladser – her er det op til gæsterne, at orientere sig ifht. alm. parkeringsregler.

5. Handicap: Der forefindes handicap-podie på koncertpladsen hvor gæster med ledsagerkort har adgang. 

6. Bus og tog: Tager du offentlig transport til Viborg anbefaler vi, at du står af ved Viborg Banegård som ligger cirka 1 km fra koncertpladsen. 

7. Betaling: Der kan betales med alm. Visa- og dankort ved alle barer og boder. Det er IKKE muligt at betale med kontant eller MobilePay. Har du kontanter kan du overføre penge til et kontantkort, som udleveres ved informationen ved indgangen. Restsaldi på kontantkort udbetales på eventdagen til godkendt betalingskort. Restsaldi udbetales ikke i kontanter.

8. Ørepropper: Vi anbefaler at man selv medbringer ørepropper. Der vil ikke være mulighed for at købe dette på pladsen.

9. Oplysninger vedr. Covid-19: Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefaling og følger alle retningslinjer ifht. Covid-19.

10. Pladsen: Billetter skal fremvises ved indgangen. Gæster bliver kropsvisiteret ved indgangen til pladsen. Læs mere om, hvad du må medbringe på side 4. Forlader man pladsen under koncerten, er det ikke muligt at komme retur igen. Såfremt man har købt partoutarmbånd, vil dette blive udleveret ved indgangen til koncertpladsen i vores informationsvogn.

11. Garderobe: Der er IKKE garderobe på pladsen.

12. Toiletter: Der forefindes toiletter på pladsen, pissoir samt handicaptoilet – toiletterne er placeret bagerst på pladsen.

13. Glemte sager: Glemte sager kan afhentes i Tinghallen, Tingvej 20 fra mandag 15. august.

Oversigt over koncertpladsen:

ORDENSREGLER OG SIKKERHED

Praktisk information:

Der må ikke udskænkes alkohol til personer under 18 år.

Alle gæster SKAL efterfølge de af personalet anviste retningslinier. Hvis dette ikke efterkommes, kan personalet uden videre varsel bortvise den eller de personer. Der ydes ingen refusion af billet.

Ved indgangen findes oversigtskort, som viser pladsens indretning, ordensreglement samt nødudgangenes placeringer.

Pladsen lukker 10 minutter efter sidste koncert. Herefter ryddes pladsen og lukkes af for natten. Der vil være vagter på arealet om natten.

Der må ikke medbringes mad og drikkevarer herunder frugt. Der vil ske visitation ved indgangen. Der vil være mulighed for at købe mad og drikkevarer på pladsen.

Der må ikke medbringes våben, knive og lignende. Besiddelse vil medføre øjeblikkelig bortvisning fra pladsen.

Det er ikke tilladt at bære rygmærker, banderelaterede symboler eller anden tilsvarende beklædning som kan skabe utryg stemning, og man må ikke medbringe dyr.

Enhver brug af åben ild, såsom at antænde bål, anvende enhver form stearinlys, myggelys, fyrværkeri og lign. er STRENGT FORBUDT.

Det er ikke tilladt at medbringe paraply på pladsen. Stole, sofaer, campingmøbler, pavilloner, presenninger, køleskabe/frysere, generatorer og lign. må ikke medbringes på pladsen.

Biler og motorcykler har ingen adgang, men kan parkeres på et af Tinghallens anviste områder. 

Crowdsurfing og lign. er ikke tilladt, og vil medføre bortvisning

Brug, besiddelse eller salg af euforiserende stoffer er strengt forbudt og vil medføre øjeblikkelig bortvisning fra festivalpladsen samt politianmeldelse. Forseelsen vil endvidere kunne medføre forbud mod deltagelse i Tinghallens arrrangementer i op til 3 år.

Tyveri, hærværk, slagsmål, upassende samt grov opførsel vil blive anmeldt til politiet, og vil betyde øjeblikkelig bortvisning fra festivalpladsen. Forseelsen vil endvidere kunne medføre forbud mod deltagelse i Tinghallens arrangementer i op til 3 år.

I billetvognen ved indgangen er der endvidere information, således at publikum kan få svar på eventuelle spørgsmål.

Der forefindes samaritter på pladsen, som står til rådighed i et vist omfang. Der er samaritternes vurdering, hvilke skader der behandles på pladsen.

Kontakt os

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Kontakt os på admin@tinghallen.dk