Stig Rossens Julekoncert m/ gæst Andrea - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Stig Rossens Julekoncert m/ gæst Andrea

Med årets gæstesolist Andrea Lykke Oehlenschlæger

Endelig, endelig, endelig må vi mødes og synge sammen igen! Det har vi i den grad set frem til, for fællessang er en af julens smukkeste traditioner.

For 28. år i træk bringer Stig Rossen og hans trofaste hold af musikere, kor og gæstesolist julestemningen ud i hele landet. Årets gæstesolist er Andrea Lykke Oehlenschlæger. Hun har i løbet af den tid slået sit navn godt og grundigt fast på den danske musikscene. Ikke mindst gjorde hun sig for nyligt bemærket i musicalen The Bodyguard.

Stig, Andrea og hele juleholdet glæder sig til at synge julen ind sammen med jer.

Alting emmer af julehygge, når ilden gløder i den store pejs midt på scenen, der er udsmykket med smukt pyntede juletræer, lanterner og den store, plyssede lænestol, hvorfra årets julehistorie bliver læst højt. Bag scenen daler sneen ned over de to storskærme, og mon ikke Julemanden selv puster lidt magi ud mod publikum deroppefra?

Med sig på scenen har Stig Rossen årets gæstesolist og hele det trofaste julehold. Det er som altid kapelmester Thomas Jaque, der står i spidsen for det velspillende 6-mandsband og de fire fantastiske korsangere. Sammen leverer de et bredt repertoire med alt fra traditionelle salmer til mere gospelinspirerede julehits. Der er helt nye sange og engelsksprogede favoritter på programmet, men det er de dansksprogede juleklassikere, der er i centrum.

For Stig Rossen handler julen om alle de varmeste værdier, om nærvær og næstekærlighed, og uanset om du er til Årets Julekoncert for første gang eller for 28. år i træk, er du garanteret en stemningsfuld koncertoplevelse båret af musikalitet og julehygge!

Showinfo

 • Priser

  DKK 443 - 479
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Fre. den 16.
  December
  2022
 • Tid

  20.00
 • Pladser

  Nummererede

  Siddepladser

Top