Kæmpe familiefest med Benjamin Hav

Anmeldelse bragt i Festival Nyt, Viborg var stedet hvor Benjamin Hav & Familien havde inviteret til fredagsfest i Tinghallen med deres BIG SHOW. Det var stort og vi var med, læs anmeldelsen og se billederne her.

I 2022 blæste Benjamin Hav & Familien det danske musik publikum bagover med deres anmelderroste liveshow. “Sidste lavede vi noget small-tim der virkede BIG! Derfor mener jeg at det nu er tid til at lave noget der er sådan ægte BIG” forklarer Benjamin Hav. Så i år er han på tour med BIG SHOW. “Så må vi se om vi er for meget nogle small-timer til at blive BIG, eller om vi kan få det helt op og blive BIG BIG!”

Han lover det det bliver større end nogensinde. Og med det han tidligere har leveret bliver det helt sikkert BIG!

Blev det så stort?

Benjamin starter solo på scenen med et stort hullet bagtæppe. For de vante Benjamin fans, et noget anderledes BIG Familie Show. Men sangene og kontakten er der. Og pludselig kom hullerne til live. Der poppede enkelte medlemmer af familien op i hullerne og deltog i festen. Hvad var nu det?

Big – ja det var hullerne, hvor var resten af familien?

Så går tæppet til siden og resten af familien har bare gemt sig. De har snydt og spillet bag tæppet. Nu danser de rundt på scenen i et stort virvar alt imens musikken fra de kendte nummere kommer som skidt fra en spædekalv.

Der er gang i festen. Det er et scene show som er vovet, sjovt, nærværende og lige det man forbinder med en Benjamin Hav & Familien show.

Det er et show som kun de kan levere. Musikerne er dansere og omvendt. En lidt kejtet koreografi men lige i øjet. Det er som det SKAL være men bare så meget mere.

Vi bliver overraskede samtidig med vi føler os hjemme i stuen med Familien hvor der er fest. En fest vi alle er inviteret med til på første række. Det er så nærværende så vi alle føler at det kun er os der får netop denne oplevelse.

Setlisten var:

Dig
Fri Mand
Love Tonight
Dejligste Boy
Esbjerg
Du ligner din mor
Lampeskærm
Hurra
Musse
Farvel
Jeg elsker dig
Cannaloni og kød
Sindsygt/Plastik
Kigger på dig
Nu her
Første dag
Uhh babe
Air Tonight
Samba De Janeiro

Alle sammen fremført med sjæl og kvalitet til UG+

Blev det så BIG.
Nej det blev KÆMPE.

Har du ikke oplevet denne familie så er det bare om at komme afsted. Det er en af de helt store oplevelser og understreger præcis hvorfor Benjamin Hav & Familie er en af de helt store navne på den danske musik scene.

Jeg har oplevet dem før og det bliver bedre og bedre for hver gang jeg oplever dem.

Og Benjamin, Jeg kan godt li´ dig og den måde du sir “Hej” på, Jeg håber det aldrig forbi!

6 stjerner for det er en koncert der er meget svær at overgå på så mange plan.

★★★★★★

Foto: Torben Adsersen og Tommy Hansen.

Share the Post: