Masser af comedy i Viborg

ComVent er hovedsponsor på Tinghallens helt nye comedy-scene på det gamle Paletten

Lige siden oldtiden har fredag den 13. været forbundet med begreber som uheld og ondskab. Ikke desto mindre har Tinghallen valgt netop fredag den 13. oktober til startskuddet på Viborgs nye comedy-scene, Comedy House.

Det kommer til at foregå på det gamle Paletten i Vesterbrogade 10, der med Comvent som hovedsponsor bliver forvandlet til byens nye Comedy House. På åbningsdagen er det komikeren Uffe Holm, der sætter gang i løjerne – og kalenderen er allerede fyldt godt op med arrangementer med kendte og ukendte stand-up-komikere.

Årets fedeste nyhed kalder Tinghallen selv det nye initiativ, og direktør Claus Donslund glæder sig til at kunne præsentere stand-up i de intime rammer, Vesterbrogade 10 kan byde på.

ComVent Aps. har siden 2020 været hovedsponsor for Tinghallen, som siden da har båret navnet Comvent Arena. Direktør Jørgen Kalhave ser frem til det nye samarbejde, som ikke mindst skal lokke et yngre publikum i byen i Viborg.

– Vi brænder for kulturen og for Viborg. Vi har allerede skabt meget i samarbejde med Tinghallen – og nu tager vi et nyt skridt fremad, siger Jørgen Kalhave, der ser ComVent som en kulturel fødselshjælper.

– Vi er interesserede i synlighed, og vi synes, det nye Comedy House er noget, vi har savnet i Viborg, siger han.

Følg med i programmet for den nye comedy-scene på comedyhouse.dk, hvor der også kan købes billetter.

For yderligere information:

Direktør Jørgen Kalhave på tlf. 4028 0600 eller jk@comvent.dk

Direktør Claus Donslund på tlf. 2010 2211 eller cd@tinghallen.dk

Share the Post: