Jersey Boys - Musical - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Jersey Boys – Musical

Næsten 20 år efter verdenspremieren får et dansk publikum nu endelig mulighed for at se Broadway-succesen JERSEY BOYS.

Når den internationale hitmusical JERSEY BOYS får Danmarkspremiere næste år, bliver det med Mikkel Hoé Knudsen, Johannes Nymark, Søren Torpegaard og Jesper Paasch i hovedrollerne som det legendariske boyband Frankie Valli and The Four Seasons.

“Beggin’”, ”Walk Like a Man”, ”Big Girls Don’t Cry”, “December 1963 (Oh, What a Night)”, “Sherry”, “Can’t Take My Eyes Off You”.  Listen over megasælgende hits fra det historisk populære boyband Frankie Valli & The Four Seasons er endeløs.


VIP-pakke:

HOT TICKETS – PAKKEN (De første rækker i salen)

Spørger du forestillingens producenter, hvor de gerne vil sidde i salen, så siger de række 1 til 6! Køber du en VIP-pakke, så tager du deres råd for gode varer og får den bedst tænkelige oplevelse. Men det er ikke det eneste du få:

DET FÅR DU:

-En siddeplads i dyreste billetkategori på række 1 til 6. (producenternes anbefalede pladser)
-Goodiebag lavet særligt til pakkekøbere
-Et Jersey Boys showprogram
-Et Jersey Boys VIP-Iaminat
-Check-in med vores VIP-personaIe 

Baseret på en sand historie

De havde looket, attituden – og en lyd som ingen andre. De var født i New Jersey, men erobrede hele verden. Den internationale smash-hit musical JERSEY BOYS fortæller den sande historie om det globale musikfænomen Frankie Valli & The Four Seasons. En historie om succes, venskab, penge, kærlighed – og bagsiden af det hele. Fra New Jerseys slumkvarter til verdensberømmelse og The Rock and Roll Hall of Fame.

En smart impresario samler fire musikalsk begavede arbejderdrenge fra New Jerseys slumkvarter. De kunne være endt i ungdomsfængsel, men i stedet begynder de at skrive deres egen musik, forsøger at skabe deres helt egen unikke sound og drømmer om at erobre verden. Da deres gennembrud endelig bliver en realitet, og superhittet “Sherry” brager igennem overalt, går alt omkring dem amok, og inden de er fyldt 30 år, har de solgt over 175 mio. album over hele verden. De nyder succesen, pengene og opmærksomheden – ikke mindst fra kvinderne. Men så begynder nedturene. Interne stridigheder, personlig tragedie og gammel mafia-gæld. Det bliver begyndelsen til enden… men musikken lever for evigt.

Bag om musicalfænomenet

JERSEY BOYS er én af de største internationale musicalsucceser i de seneste 20 år. Efter verdenspremieren på La Jolla Playhouse i San Diego, fik musicalen premiere på Broadway i 2005, hvor den blev en forrygende succes og spillede i over 11 år og fik hele 4.642 opførelser. I West End i London blev det til 9 år, og nu spiller JERSEY BOYS igen i en ny version. Forestillingen har solgt flere end 10 millioner billetter og er blevet opført over hele verden, bl.a. i Australien, Japan, Holland, Canada og Sverige og været på omfattende turnéer i USA, England, Kina samt Istanbul, Dubai og Malaysia.

Musicalen har vundet over 55 prestigefyldte priser inkl. en Tony Award for Bedste Musical og en Laurence Olivier Award for Bedste Nye Musical. I 2014 blev musicalen til en stor anlagt spillefilm instrueret af Clint Eastwood.

Stolt producent

Forestillingens producent, Thomas Langkjær, fra Lion Musicals er enormt glad for, at JERSEY BOYS nu får en dansk opsætning. Han udtaler:

 • ”Det er fantastisk, at vi har fået rettighederne til at lave JERSEY BOYS i Danmark. Den har gået sin sejrsgang over hele verden, og det glæder mig, at et dansk publikum nu endelig får lov at opleve denne vidunderlige, rørende og nostalgiske musical. Det er en utrolig, men sand historie, og musikken, ja, den taler for sig selv. Det er det ene ørehængende kæmpehit efter det andet og pakket ind i en varm, morsom og tankevækkende fortælling om succesens høje pris. Og vi har fået et drømmeteam til at realisere forestillingen herhjemme med nogle af branchens allerbedste kreative kræfter bag kulisserne. Publikum kan roligt begynde at glæde sig.”

Det danske hold bag scenen

I spidsen for produktionen har Lion Musicals sikret sig de senere års mest succesfulde danske musicalinstruktør. Thomas Agerholm er manden, der har instrueret kæmpesucceser som Shu-Bi-Dua – The Musical, Seebach, Disneys Klokkeren fra Notre Dame, Bodyguard – The Musical og Atlantis, der tilsammen har solgt over 700.000 billetter. Den prisbelønnede scenograf Benjamin La Cour (Disneys Klokkeren fra Notre Dame, Den skaldede frisør, The Bodyguard – The Musical) vil stå for scenografi og kostumer, mens koreografien er lagt i hænderne på Kim Ace Nielsen, som har skabt koreografi til Seebach, Shu-Bi-Dua – The Musical, Urinetown samt shows til store festivalscener, sommerrevyer og Eurovision Song Contest.

Showinfo

 • Priser

  DKK 0 - 909
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Ons. den 15.
  November -
  søn. den 19.
  November
  2023
 • Tid

  20.00
 • Pladser

  Nummererede

  Siddepladser

Top