Pretty Woman - The Musical - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Pretty Woman – The Musical

Til efteråret 2022 kan publikum se frem til en helt ny og storslået musical, når Pretty Woman The Musical, kommer til Comvent Arena Tinghallen med seks forestillinger fra 2. til 6. november.

Broadway-hittet PRETTY WOMAN – THE MUSICAL med nye sange af rockikonet og superstjernen Bryan Adams får Danmarkspremiere i Tivolis Koncertsal 14. september 2022 og kan derefter opleves i Viborg fra 2. til 6. november 2022.

-Det er kæmpestort at det er lykkes at få denne forestilling til Viborg. Vi har hele tiden haft en plan om, at blive en betydelig spiller på det nationale musical-marked, og det må man sige er lykkedes med denne fantastiske titel, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

Filmen Pretty Woman bragte Julia Roberts på det globale landkort, skaffede hende en Golden Globe-statuette og en Oscar-nominering samt gjorde Richard Gere til international superstjerne. Det romantiske Hollywood-eventyr om den hårdkogte gadeprostituerede Vivian og den kyniske forretningsmand Edward, der forelsker sig hovedkulds i hinanden, blev produceret for et moderat budget på 14 mio. dollars. Men da filmen fik biografpremiere, sprængte den alle rammer, omsatte for 463 mio. dollars på verdensplan og har fortsat rekorden som den bedst indtjenende romantiske komedie i filmhistorien.

-Når jeg tænker tilbage, er Pretty Woman én af de film jeg husker tydeligst fra mine teenageår. Det var et kærlighedseventyr, som en hel generation kunne relatere til. Mange af scenerne er blevet klassikere, og det var virkelig en af de film, der om nogen definerede tiden i starten af 90’erne. Den var kæmpestor dengang, og den har kun vokset sig endnu større siden, fortæller forestillingens producent Thomas Langkjær.

Ny musik fra Bryan Adams
Når forestillingen løber af stablen, er det med ny musik fra en af 80’ernes og 90’ernes allerstørste internationale superstjerner: Bryan Adams. Sangene til musicalen har Bryan Adams lavet sammen med sin gamle samarbejdspartner Jim Vallance, som han, lige siden gennembruddet i slut-70’erne, har haft et løbende samarbejde med. Derudover er Roy Orbinsons legendariske nummer ”Pretty Woman” også en del af setlisten.

Det er fra den 2. -6. november 2022 at du kan opleve Broadway-hittet, og hvor du som gæst, roligt kan begynde at glæde dig. For det bliver en helt fantastisk forestilling, med alle de uforglemmelige øjeblikke fra filmen og med super stærke kræfter både på og bagved scenen. 

Som den rå, smukke og impulsive Vivian kan publikum glæde sig til at møde Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen. Hun har netop været hos os som Susan Himmelblå i Midt om natten og hun er et kæmpe talent. Den kyniske mangemilliardær Edward Lester spilles af en af Danmarks førende musicalstjerner, Tomas Ambt Kofoed, der i løbet af de sidste 20 år har spillet en lang række af de største musicalroller. Foruden de to fantastiske hovedroller medvirker et stort ensemble af skuespillere, musicalperformere, sangere og dansere. Den samlede rolleliste offentliggøres, så snart alle navne er på plads.

Til alle vores forestillinger kan du opgradere din billet i bedste RODEO DRIVE stil – med luksus og glamour. Du vil blive modtaget med velkomstbobler, og få udleveret en skøn goodiebag og et luksuriøs musical-program og meget mere. Når du bestiller kan du vælge de allerforreste rækker, da de kun sælges til netop dig der skal have det hele med!

FREDAG DEN 4. NOVEMBER 2022 – bydes du velkommen til Hollywood. Du kommer med bag kulisserne, hvor du kan møde castet og kommer med til lydprøverne – det bliver helt unikt. Derudover så vil du blive modtaget med en velkomstdrink, en goodiebag og et luksuriøs musical program og i pausen vil du kunne gå ombord i vores VIP pause, hvor du kan nyde snacks, øl, vand og vin ad libitum. Du vælger selv hvor i salen du ønsker at sidde og så opgraderer du, når du har valgt dine pladser. 

Medvirkende
Vivian Ward: Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen
Edward Lewis: Tomas Ambt Kofoed
Stort ensemble af skuespillere, musicalperformere, sangere og dansere.

Den samlede rolleliste offentliggøres, så snart alle navne er på plads.

Holdet bag
Sange og sangtekster: Bryan Adams og Jim Valance
Manuskript: Garry Marshall og J.F. Lawrence
Instruktør: Heinrich Christensen
Scenograf: Benjamin La Cour
Koreograf: Nellie Bethel
Lysdesign: Ulrik Gad
Kreativ executive producent: Thomas Langkjær
Produktionsselskab: Lion Musicals

Showinfo

 • Priser

  DKK 409 - 909
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Ons. den 2.
  November -
  søn. den 6.
  November
  2022
 • Tid

  20.00
 • Pladser

  Nummererede

  Siddepladser

Top