Wet Wet Wet & Nik Kershaw - Domkirke Rock - Fredag - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Wet Wet Wet & Nik Kershaw – Domkirke Rock – Fredag

DOBBELTKONCERT PÅ PARADEPLADSEN

Glæd dig til en dobbeltkoncert med masser af internationale hits, når verdensstjernerne Wet Wet Wet og Nik Kershaw gæster Paradepladsen til august.

Wet Wet Wet gæster Danmark på deres kommende tourné – og spiller den eneste annoncerede koncert i Danmark i 2021 i Viborg – og inden koncerten med 80’er pop-ikonerne, kan du altså opleve Nik Kershaw.

Det bliver en helt speciel aften med masser af internationale hits. Vi har sammensat de to artister fordi de har lavet utallige hits, og tilsammen udgør de det vi gerne vil opnå – nemlig en helt unik og speciel koncertoplevelse. Så der bliver ikke stille på Paradepladsen til august, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

NIK KERSHAW
Nicholas David “Nik” Kershaw der er det engelske multitalent, han  både synger, skriver sange, er eminent musiker og ikke mindst producer. Han har udgivet i alt ni album i eget navn og været sangskriver til blandt andre Cliff Richard, Bonnie Tyler, Lulu, Ronan Keating og mange flere Kom og oplev talentet når han indtager scenen med hits som med blandt andet I Won’t Let the Sun Go Down on Me, Wouldn’t It Be Good og The Riddle 

Få et skønt gensyn med stortalentet lige her:

Efter Nik Kershaw går hovednavnet Wet Wet Wet på scenen, soulpopbandet fra Skotland slutter aftenen af på Paradepladsen. Det snart 40 årige “gamle” band har fyldt adskillelige hitlister de seneste fire årtier, og kan tage dig med en tur gennem deres mange hits blandt andet ”Love is All Around”, ”Julia Says”, ”Sweet Little Mystery” og ”Goodnight Girl”. Du kan få et smugkig på en livekoncert lige her og du kan godt begynde at glæde dig!

Koncerten med Wet Wet Wet og Nik Kershaw er en del af DOMKIRKE ROCK, der løber over to dage i august. Fredag skydes herlighederne i gang med nedenstående program og lørdag bliver programmet fyldt med fede bands, for til sidst at have Westlife på scenen. Det er muligt at købe partoutbilletter til begge dage for kun 799 kr. Du kan læse mere om partoutbilletterne lige her eller købe billet direkte via linket nedenfor. Har du ALLEREDE EN BILLET til dette arrangementerne, så kan du naturligvis opgradere til en partoutbillet ved at vælge “TILKØB” i menuen til højre..

– P R O G R A M –

Kl. 18.00 Pladsen åbner

Kl. 20.00 NIK KERSHAW

Kl. 22.00 WET WET WET

KØB PARTOUT

Arrangør: Koncerterne arrangeres i samarbejde med Christopher Entertainment

Du har nu mulighed for, at lade madpakken blive hjemme og i stedet gå ombord i vores lækre sommerbuffet i ægte festival stil. Du får adgang til buffeten fra kl. 17 og to timer frem, hvor du vil kunne nyde alle herlighederne for blot: 269,- Du bestiller buffeten under TILKØB i menuen til højre

Showinfo

 • UDSAT TIL 2022

 • Pris

  DKK 399
 • Sted

  Paradepladsen
 • Dato

  Fre. den 12.
  August
  2022
 • Tid

  18.00
 • Pladser

  Ståpladser

Top