Wet Wet Wet & Nik Kershaw - Domkirke Rock - Fredag - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Wet Wet Wet & Nik Kershaw – Domkirke Rock – Fredag

DOBBELTKONCERT PÅ PARADEPLADSEN

Glæd dig til en dobbeltkoncert med masser af internationale hits, når verdensstjernerne Wet Wet Wet og Nik Kershaw gæster Paradepladsen til august.

Wet Wet Wet gæster Danmark på deres kommende tourné – og spiller den eneste annoncerede koncert i Danmark i 2021 i Viborg – og inden koncerten med 80’er pop-ikonerne, kan du altså opleve Nik Kershaw.

-Det bliver en helt speciel aften med masser af internationale hits. Vi har sammensat de to artister fordi de har lavet utallige hits, og tilsammen udgør de det vi gerne vil opnå – nemlig en helt unik og speciel koncertoplevelse. Så der bliver ikke stille på Paradepladsen til august, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

Aftenen starter med en fuld koncert med Nik Kershaw, der har skrevet sange som ” Wouldn’t It Be Good”, ”The Riddle”, ”I Won’t Let the Sun Go Down on Me” og mangle flere hits.

Efter Nik Kershaw går hovednavnet Wet Wet Wet på scenen, der med sange som ”Love is All Around”, ”Julia Says”, ”Sweet Little Mystery” og ”Goodnight Girl”, har markeret sig imponerende på den internationale popscene siden 1980’erne.

Koncerten med Wet Wet Wet og Nik Kershaw er en del af DOMKIRKE ROCK, der løber over tre dage i august. Det hele skydes i gang om torsdagen, hvor TOTO lægger fra land, og slutter om lørdagen i selskab med blandt andet Westlife. Det er således muligt at købe partoutbilletter til alle tre dage for kun 999 kr. Du kan læse mere om partoutbilletterne lige her eller købe billet direkte via linket nedenfor. Har du ALLEREDE EN BILLET til dette arrangementerne, så kan du naturligvis opgradere til en partoutbillet ved at vælge “TILKØB” i menuen til højre..

 

– P R O G R A M –

Kl. 18.00 Pladsen åbner

Kl. 20.00 NIK KERSHAW

Kl. 22.00 WET WET WET

 

KØB PARTOUT

Arrangør: Koncerterne arrangeres i samarbejde med Christopher Entertainment

 

Du har nu mulighed for, at lade madpakken blive hjemme og i stedet gå ombord i vores lækre sommerbuffet i ægte festival stil. Du får adgang til buffeten fra kl. 17 og to timer frem, hvor du vil kunne nyde alle herlighederne for blot: 269,- Du bestiller buffeten under TILKØB i menuen til højre

Showinfo

 • Pris

  DKK 399
 • Sted

  Paradepladsen
 • Dato

  Fre. den 13.
  August
  2021
 • Tid

  18.00
 • Pladser

  Ståpladser

Top