Keld og Hilda - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Keld og Hilda

AFSKEDSTURNÉ

KELD OG HILDA TAKKER AF MED TALKSHOWET

“Keld og Hilda – hånd i hånd…på turné for sidste gang”

Keld og Hilda takker af på den danske underholdningsscene i 2025 med et helt nyt musikalsk- og topunderholdende talkshow, der tager publikum med hele turen fra deres første møde til i dag, hvor de efter mere end 100 år (sammenlagt) på landevejen nu siger farvel og tak til deres mange fans.

Publikum kan glæde sig til en ganske særlig aften, hvor Keld og Hilda kærligt, ærligt og humoristisk fortæller røverhistorier fra et langt liv både på og bagved scenen. 

Det bliver sjovt, det bliver rørende, og det bliver hamrende festligt når ”Dansktoppens par nummer 1”, lader os andre komme med bag de største succeser, karrierens op- og nedture, ind i turbilen og med hjem i privaten.

Hvordan gik det egentlig til at de to mødtes hinanden i folkeskolen? Hvordan endte Keld Heick som en af de mest vindende tekstforfattere i dansk melodi-grandprix? Hvad fik Hilda overtalt til at komme med på landevejen og hvordan er Keld og Hilda, egentlig når scenelyset slukkes?

Publikum kan selvfølgelig også glæde sig til at genhøre alle de største hits så som: Disco tango, Krøller eller ej, Ved landsbyens gadekær, Do you speak English, Vi skal gå hånd i hånd og mange flere!

Kort fortalt bliver det et musikalsk talkshow udover det sædvanlige!

Det hele styres af talkshowsværten Lukas Birch, der før har kørt landet rundt med sine talkshows med diverse gæster, blandt andet: Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Kandis-Johnny, Amalie Dollerup, Anne Louise Hassing, Mette Blomsterberg, Kirsten Siggaard osv.

Showinfo

 • NYHED

 • Pris

  DKK 349
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Ons. den 9.
  April
  2025
 • Tid

  19.00
 • Pladser

  Nummererede

  Siddepladser

Top