Michael Learns To Rock - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Michael Learns To Rock

Played On Pepper Live 2021

Played On Pepper (POP), albummet med hits som “Someday”, That’s Why…..”, “Love Will Never Lie, “How Many Hours” m.fl. var MLTRs svendeprøve som selvproducerende band og vil altid stå som en milepæl i dansk og international pop-historie og ikke mindst for bandet selv. Efter det internationale gennembrud i 1993 med albummet ”Colours” indrettede MLTR et studie i et industrikvarter i Århus, som blev rammen om indspilningerne i en eksperimenterende atmosfære af leg og frihed uden andre end de fire bandmedlemmer til at bestemme.

Sangene var alle skrevet af Jascha Richter og efter næsten 1 års arbejde i studiet, kunne de fire bandmedlemmer præsentere hele albummet for verden i 1995, hvor det hurtigt solgte langt over 1 million eksemplarer og hærgede blandt andet de danske hitlister i de følgende år. Mange af sangene er blevet evergreens i store dele af verden, og albummet har vist sig at bestå tidens test igennem tre årtier.

Den levende og legende energi, som POP blev skabt af og udstråler, er netop, hvad MLTR ønsker at bringe med sig rundt til Danmarks spillesteder på den kommende Played On Pepper Live 2021 turné, hvor hele POP albummet vil blive fremført sammen med MLTRs mange andre hits.

MLTR siger: ”Vi glæder os rigtig meget til at give vores danske publikum chancen for denne særlige oplevelse, og vi ønsker med denne specielle koncert-turné at præsentere hele POP-albummet som det store pop-album og ”værk” det altid har været for os. Og vi vil selvfølgelig ikke snyde publikum for at nyde de største sange fra vores andre albums.”

Spisning inden forestillingen?

Vi tilbyder lækre 2 og 3 retters menuer før forestillingen, du kan købe mad med sammen med dine billetter, eller efterfølgende under TILKØB i menuen til højre. Skulle dette give problemer så kontakt os endelige på telefonen alle mandage mellem kl. 10.00-14.00 på tlf. 86 62 61 00

 

 

Showinfo

 • Pris

  DKK 359
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Fre. den 21.
  Maj
  2021
 • Tid

  20.00
 • Pladser

  Nummererede

  Siddepladser

Top