Ronan Keating - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Ronan Keating

Tinghallen kan nu tilføje endnu en verdensstjerne til programmet, når Ronan Keating gæster COMVENT Arena lørdag 29. april 2023. Det irske popikon spiller en kombineret stå- og siddekoncert med sit band i Viborg – og det bliver én ud af kun to koncerter i Danmark.

-Ronan Keating har været på vores ønskeliste længe, så vi er mega stolte af at det endelig lykkes at præsentere ham i COMVENT Arena, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund. 

Ronan Keating debuterede som forsanger i boybandet Boyzone, og som soloartist er han bedst kendt for storhittet ”When You Say Nothing At All” fra filmen Notting Hill, der gik som en landeplage over hele verden.

-Vi havde en kæmpe succes med Westlife på Paradepladsen i august måned – og Ronan Keating taler til nøjagtig samme målgruppe, så vi tror på at billetterne bliver revet væk, fortæller Claus Donslund.

Boyzone var et irsk boyband med stor international succes i 1990érne med hits som ”Picture Of You”, ”No Matter What” og ”Love Me For A Reason”. Efter bruddet med Boyzone har Ronan Keating haft en stor solokarriere med mere end 20 millioner solgte albums på verdensplan siden udgivelsen af det første soloalbum i år 2000.

Foruden “When You Say Nothing At All” står han blandt andet også bag numre som ”If Tomorrow Never Comes”, ”Life is A Rollercoaster” og ”Lovin´Each Day”. I 2020 udgav han albummet “Twenty Twenty” som hyldest til hans tyvende år som soloartist.

Showinfo

 • Priser

  DKK 599 - 699
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Lør. den 29.
  April
  2023
 • Tid

  21.00
 • Pladser

  Ståpladser

  Siddepladser

Top