Stig Rossen - Årets Julekoncert - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Stig Rossen – Årets Julekoncert

Når Stig Rossen i år drager ud på sin årlige juleturné, er det 26. år i træk, at han og hans uforlignelige julekaravane sørger for at bringe julestemningen ud til det ganske danske land.

Julen har en ganske særlig plads i Stig Rossens hjerte og siden han i 1998 udgav sit første julealbum, Julelys, er det blevet til i alt fire julealbums og en enkelt juledvd. Udgivelserne afspejler den alsidighed, som også kendetegner julekoncerterne. De smukkeste og mest elskede julesalmer og -sange fra den danske sangskat, ny som gammel, går hånd i hånd med et udvalg af de bedste sange fra det engelsksprogede repertoire. Hjerternes fest rummer i Stig Rossens fortolkninger alt fra energifyldte, amerikanske klassikere til afdæmpede, bevægende og danske a cappella-versioner.

Det kimer nu til julefest slår stemningen an ved koncerterne, der altid er bygget op om nogle af de vigtigste af julens budskaber. Hygge, nærvær og næstekærlighed er blot nogle af de værdier, der er kernen og drivkraften, når en tætpakket kalender i november og december bringer Stig Rossen rundt i hele landet. Blandt publikum er hvert år nye koncertgængere,
men også mange trofaste koncertgængere, hvoraf nogle har været med helt fra begyndelsen.

Årets julekoncert 2020 byder på alt det kendte, publikum ikke vil undvære, og alt det nye, de ikke vil gå glip af.

Årets gæstesolist

Årets gæstesolist er Katrine Nørgaard. Stig og Katrine har arbejdet sammen i flere store danske musicals bla Spamalot, Chess og Leonora Christina. De stod også på scenen sammen forrige sommer på Koldinghus Live. Katrine var understudy på rollen som Evita i Herning sidste år og har senest medvirket i Vild med Dans – The Musical på Østre Gasværk.

Varighed: 2×45 minutter plus pause på 20 minutter.

 

Showinfo

 • Priser

  DKK 399 - 459
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Lør. den 19.
  December
  2020
 • Tid

  20.00
 • Pladser

  Nummererede

  Siddepladser

Top