The Boyband Tour med Silas Holst - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

The Boyband Tour med Silas Holst

Så er det NU, du kan tage den VILDESTE tur ned ad memory lane!

Med Silas Holst i spidsen!

De 5 prisvindende multikunstnere, sangere, super-koreografer, musicalstjerner og dansere, Silas HolstKim Ace NielsenTeit SamsøJeff Schjerlund og Joakim Tranberg genskaber nu ALLE de ikoniske hits fra de største internationale boybands og leverer dem til dig i det mest intense og storslåede liveshow, lysshow, sceneshow og danseshow i Danmark i hele 2022!

Oplev den vildeste koreografi, den største lys- og storskærmsproduktion og det mest hæsblæsende sceneshow nogensinde! Det bliver de største 90’er og 00’er hits.

Oplev prisvindende dansere, sangere, musicalstjerner, skuespillere og uventede gæsteoptræden i Danmarks vildeste koncertoplevelse i hele 2022 og 2023!

Gør dig klar til at tabe kæben, til at blive blæst bagover, miste pusten og træne lattermusklerne. I et stort sceneshow, drevet af tidernes største hits, hæsblæsende storskærmsproduktion og gæsteoptrædener, bliver publikum taget i hånden gennem et to timers pop univers, af fem mænd hvis selvtillid og selvironi er på sit absolut højeste. 

Showinfo

 • Priser

  DKK 204 - 509
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Lør. den 17.
  December
  2022
 • Tid

  20.00
 • Pladser

  Unummererede

  Ståpladser

Top