The Boyband Tour - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

The Boyband Tour

SILAS HOLST SATSER ALT PÅ NYT BOYBAND OG KÆMPE DANMARKSTURNE

Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Emil Hartmann, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg er

THE BOYBAND! Scenekunstnerne der kan krediteres som prisvindende musicalstjerner, skuespillere, koreografer, dansere, sangere og tv personligheder, er gået sammen om at skabe en unik koncertoplevelse, med premiere december 2022.  

Med rettighederne på plads til de 28 største boyband hits, drager Danmarks nye Boyband på en ambitiøs, storslået og spektakulær turné rundt i hele landet -The Boyband Tour! En musikalsk tidsrejse, hvor de fem toptunede artister sprænger rammerne i en euforisk, humoristisk og helt ny koncertoplevelse til hele Danmark.

I Want It That Way, Everybody, Dirty Pop, Show Me The Meaning.                                    

Musikalske perler vi alle har sunget med på, og ikke for sidste gang!  Silas Holst og co. garanterer årets fest, når sang, dans, skuespil, showmanship og humoristiske indslag smelter sammen i en koncertoplevelse, langt udover det sædvanlige. Gør dig klar til at tabe kæben, til at blive blæst bagover, miste pusten og træne lattermusklerne. I et stort sceneshow, drevet af tidernes største hits, hæsblæsende storskærmsproduktion og gæsteoptrædener, bliver publikum taget i hånden gennem et to timers pop univers, af fem mænd hvis selvtillid og selvironi er på sit absolut højeste. 

Showet af produceres af Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Jeff Schjerlund, Kasper Jørgensen, Mathias Bertelsen og Sune Verdier.

Spisning inden forestillingen?

Vi tilbyder lækre 2 og 3 retters menuer før forestillingen, du kan købe mad med sammen med dine billetter, eller efterfølgende under TILKØB i menuen til højre. Menuerne kan købes fra kr. 299 ,-

VIP PAUSE

Og skal det være nemt i pausen, så tilbyder vi som altid VIP pause, hvor du springer køen over og i stedet kan gå direkte i baren og nyde snaks, øl, vin og vand ad libitum

Showinfo

 • Priser

  DKK 409 - 509
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Lør. den 17.
  December
  2022
 • Tid

  20.00
 • Pladser

  Unummererede

  Ståpladser

Top