TOTO - Dogs of Oz Tour - Domkirke Rock - Torsdag - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

TOTO – Dogs of Oz Tour – Domkirke Rock – Torsdag

Verdensstjernerne fra TOTO gæster Danmark på deres kommende Europatour og lægger vejen forbi Viborg, hvor de spiller på Paradepladsen Viborg 12. august 2021.

Hold The Line! Med Steve Lukather og Joseph Williams i front drager Legendariske TOTO på ”Dogs of Oz” tour næste år, som de rammer Paradepladsen i Viborg torsdag 12. august og Forum Copenhagen lørdag 14. august.

I 2019 kunne TOTO fejre 40-års jubilæum, hvilket de blandt andre gjorde i fremragende selskab med danskerne i et komplet udsolgt Forum Copenhagen. Næste år vender de retur til selvsamme sal med alle de store klassikere som ”Africa”, ”Rosanna”, ”Georgy Porgy”, ”Stop Loving You” og ”Hold The Line” samt nyere sange fra bandets bugnende bagkatalog.

De sidste par gange TOTO har besøgt Danmark har de i den grad leveret og har efterladt publikum såvel som anmelderne begejstrede. Både under deres fornævnte besøg i København og senest i Ceres Arena i Aarhus sidste år, hvor Gaffa kvitterede med 5 stjerner begge steder. TOTO forbliver et af de topsælgende og mest turnerende bands på verdensplan. De har solgt over 40 millioner album og været nomineret til utallige Grammy-priser i hjemlandet USA. Anno 2020 bliver de ved med at transcendere standarder, der er sat af musikindustrien, ved at være synonym med musikalsk troværdighed.

Bandet er definitionen af popkultur og et af de 70’er bands, som har udholdt de skiftende trends og stilskift og derved har haft en karriere med en verdensomspændende fanbase, som tæller flere generationer.

Erfaring kan fortælle, at der er lagt op til en fest og hitparade af de helt store dimensioner, når TOTO vender retur til Danmark – og med bandets historik idet danske, hvor de stort set altid spiller udsolgte koncerter, gælder det om at være hurtig.

Koncerten med TOTO er en del af DOMKIRKE ROCK, der løber over tre dage i august. Det hele skydes i gang om torsdagen, med denne enestående koncert, men om fredagen kan du med en partoutbillet også opleve Wet Wet Wet og Nik Kershaw, inden Westlife slutter festlighederne af om lørdagen. Du har mulighed for at købe partoutbilletter til alle tre dage til det nette sum af 999 kr. Du kan læse mere her og ellers købe dine partoutbilletter direkte via linket nedenfor.

– P R O G R A M –

Kl. 17.00 Pladsen åbner

Kl. 19.00 TBA

Kl. 21.00 TOTO

 

KØB PARTOUT

Showinfo

 • Pris

  DKK 599
 • Sted

  Paradepladsen
 • Dato

  Tors. den 12.
  August
  2021
 • Tid

  17.00
 • Pladser

  Unummererede

  Ståpladser

 • Arrangør

  Tinghallen

Top