Viborg Metal Festival - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Viborg Metal Festival

Viborg Metal Festival bliver i 2022 afviklet som en endagsfestival med siddende publikum. Det foregår lørdag den 6. marts. Det er ottende gang, at Viborg Metal Festival bliver afviklet, men det er første gang, at festivalen bliver afviklet i nye lokaler i Tinghallen og Paletten. Det er også første gang, at festivalen bliver præsenteret i samarbejde med Musikforeningen Olm Viborg, Tinghallen og Paletten. Det skaber en række nye muligheder for festivalen:

Michal Gajos fra Musikforeningen Olm Viborg udtaler:

”Det nye udvidede samarbejde med Tinghallen og Paletten gør, at vi har mulighed for at præsentere endnu større og attraktive navne inden for metalgenren. Der kommer et par store internationale navne på programmet samt en perlerække af de bedste navne på den danske scene. Samtidig vil vi have plads til et stort siddende publikum i Tinghallen, så vi kan sikre, at vi kan afholde festivalen på en sikker og tryg måde i en tid, hvor vi skal passe på hinanden.”

De første navne på programmet bliver afsløret i løbet af november måned, og Michal Gajos lover, at der er et par prominente navne iblandt

”Det er lykkedes os at booke et verdensklasse-doom navn samt legendarisk thrash-navn fra et af vores nabolande, så publikum kan se fra til metal-musik fra absolut øverste hylde.”

På grund af Covid-19 bliver festivalen afviklet som siddende koncerter, men Michal Gajos er sikker på, at publikum nok skal tage godt imod den alternative afvikling af festivalen:

”Jeg har selv været ude at høre metal-koncerter, hvor publikum sidder ned, og det fungerede godt, og jeg kan fornemme, at metal-publikummet er sultne efter at komme ud at se koncerter igen, så jeg er ikke i tvivl om, at publikum nok skal dukke op den første lørdag i marts 2021.”

Showinfo

 • Pris

  DKK 495
 • Dato

  Fre. den 4.
  Marts -
  lør. den 5.
  Marts
  2022
 • Tid

  12.00
 • Pladser

  Unummererede

  Siddepladser

Top