Westlife - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Westlife

WESTLIFE KOMMER TIL DANMARK

Verdensstjernerne fra Westlife gæster Danmark, når de spiller på Paradepladsen i Viborg 9. august 2022.

-Koncerten ligger midt I bandets UK tour, og ugen efter Viborg spiller bandet på Wembley Stadium, for mere end 90.000 publikummer – så det er mega eksklusivt at vi kan præsentere dem i Viborg på den smukke Paradeplads, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

Bandet har haft intet mindre end 14 singler på den engelske hitliste, kun overgået af Elvis Presley og The Beatles – og bandet har solgt mere end 55 millioner albums på verdensplan. Det fortæller mere end noget andet, at det er et kæmpe verdensnavn der kommer til Viborg.

-Målt på hits er der tale om det største internationale navn i Viborg nogensinde, så vi er virkelig stolte over, at det er lykkes at lande denne koncert i Viborg. Vi har arbejdet intens på dette i mere end et halvt år, så det er fedt at det endelig lykkes, fortæller Claus Donslund.

Westlife blev dannet i Irland i 1998 og havde gennem slut-90’erne og start-00’erne massiv succes i især Storbritannien og Europa. Gruppen består af sangerne Kian Egan, Nicky Byrne, Shane Filan og Mark Feehily.

Dagens program

Kl. 15.00 – Pladsen Åbner

Kl. 16.00 – Jack Warren

Kl. 17.00 – 19.00 – Sommerbuffet i Tinghallen

Kl. 18.00 – Johnny Deluxe

Kl. 20.00 – Outlandish

Kl. 22.00 – Westlife

Showinfo

 • Pris

  DKK 649
 • Sted

  Paradepladsen
 • Dato

  Tirs. den 9.
  August
  2022
 • Tid

  16.00
 • Pladser

  Unummererede

  Ståpladser

Top