Wet Wet Wet - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Wet Wet Wet

Tilbage i august måned spillede Wet Wet Wet et brag af en koncert på Paradepladsen i Viborg – og nu kan Tinghallen igen præsentere det skotske popband i Viborg. Denne gang til en mere intim koncert i Comvent Arena.

Wet Wet Wet gæster Danmark på deres kommende tourné – og spiller kun 2 danske koncerter, hvoraf den ene bliver i Viborg.

– Vi havde en fantastisk aften på Paradepladsen, og Wet Wet Wet leverede en vanvittig fed koncert. Så vi var hurtige enige om, at vi ville jagte dem til en koncert indendørs i Tinghallen, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

Bandet har en lang række hits på samvittigheden og har ikke spillet mange danske koncerter. Således var koncerten på Paradepladsen den første i over 16 år i Danmark. Men nu kan danske fans igen opleve bandet, når de spiller indendørs i ComVent Arena lørdag 23. september.

– På baggrund af den koncert de spillede på Paradepladsen, forventer vi helt klart at billetsalget kommer til at gå stærkt. De fik super gode anmeldelser på deres sommertourné, så det skal nok smitte af på billetsalget. Koncerten bliver en stå-koncert, men der bliver også mulighed for at købe siddepladser, fortæller Claus Donslund.

Showinfo

 • Priser

  DKK 399 - 499
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Lør. den 23.
  September
  2023
 • Tid

  21.00
 • Pladser

  Nummererede

  Ståpladser

  Siddepladser

Top